Biljne kapi za stitnu zlezdu 2020

(1 рецензија корисника)

рсд4,000.00

Biljne kapi za stitnu zlezdu

Biljne kapi za stitnu zlezdu

Thyroidein su biljne kapi (dijetetski suplement) za bionivelaciju hormonskog lucenja stitaste zlezde. Regulise se u potpunosti njen rad sa 6 bocica (tri terapije). Regulise se rad povisenog i snizenog hormonskog statusa.

Шифра производа: 3311 Категорија: Ознаке: ,
Share this:

Опис

Biljne kapi za stitnu zlezdu 2020

Biljne kapi za stitnu zlezdu

Biljne kapi za stitnu zlezdu
Biljne kapi za stitnu zlezdu

Prirodom do zdrave stitne zlezde

Thyroidein su biljne kapi (dijetetski suplement) za bionivelaciju hormonskog lucenja stitaste zlezde. Regulise se u potpunosti njen rad sa 6 bocica (tri terapije). Regulise se rad povišenog i sniženog hormonskog statusa.

Terapija se koristi za sve probleme sa tiroidom. Biljne kapi regulisu nivo povisenih i snizenih hormona stitnjace TSH, T3, T4. Panacea melem, napravljen od 21 biljke, koristi se kod hladnih cvorića, povisene vaskularizazije.

Dvomesecna tarapija (60 dana) za stitnjaču cine 2x Thyroidein 100 ml. i Panacea melem. Preporucena duzina terapije od 60 do 120 dana, u zavisnosti od tezine problema.

Preparat mozete da koristite uz svoje lekove.

Moderna medicina i farmacija se i pored sve novijih i bezbrojnih preparata cesto vraca proucavanju biljnih sirovina kao izvora lekova u prirodi, odnosno kao sirovine za proizvodnju lekova u farmaceutskoj industriji. U prirodi, kako u drugim zemljama tako i u nasoj, ima mnogo lekovitih biljaka ali se one vecinom ne mogu koristiti direktno za lecenje, vec lekovitost dolazi tek posle priprema, obrade od strucne osobe za tu oblast.

Biljni preparati Tosic predstavljaju produkt simbioze tradicionalnog sa modernim, odnosno tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignucima farmaceutske tehnologije.

Osnovu za spravljanje Thyroidem: Melissa officinalis list 15%, Thymus serpyllum, herba 10%, Achilea millefolium, cvet 10%, Thymus vulgaris, herba 10%, Mentha piperita, list 10%, Ocimum basilicum, herba 10%, Sambucus nigra, cvet 10%, Hypericum perforatum, herba 8%, Veronica officinalis, herba 7%, Urtica dioica, list 5%, Juniperus communis, plod 5%, u vodeno etanolnom rastvoru 48%.

Panacea, univerzalni biljni melem (Ungventum- dijetetski suplement) od 21-e najlekovitije biljke. Mogucnost delovanja je velika jer ima izvrsna analgetska, regenerisuca i protivupalna svojstva u delovanju. Ph factor melema je jednak ljudskoj celiji 5.5 te je kao hipoalargijska uputna u lecenju niza bolesti kako kod odraslih tako i kod dece.

Vise procitajte ovde

Pogledajte jos melem za kondilome

 

1 рецензија за Biljne kapi za stitnu zlezdu 2020

  1. prirodno

    odlicno

Додај рецензију