Опис
Hrana kao lek 2021
Hrana kao lek 2021
DR PREDRAG BUDIMIR NENADIC,
doktor prirodne medicine i diplomirani nutricionista. Srecni suprug, dicni otac i ponosni deka, rodjen u Beogradu 1946. godine. Dugogodisnji predsednik Saveza Nutricionista Jugoslavije, autor knjiga, strucnih radova i clanaka iz oblasti ishrane Ijudi, dobitnik mnogih prestiznih nagrada za svoj istrazivacki, strucni i naucni rad.

Knjiga HRANA KAO LEK je cetvrta strucna knjiga autora, u kojoj se on uhvatio u kostac sa problemima ishrane bolesnih Ijudi i onima kojima je pomoc u lecenju neophodna.
U prvom delu svoje knjige, autor nas upucuje na vazne segmente u ishrani Ijudi, cijom primenom mozemo znatno doprineti prevenciji i ocuvanju licnog zdravlja.
U drugom delu autor nas uvodi u tajne planiranja i strukturu pravilno izbalansiranog dnevnog obroka, sa svim vaznim principima za njegovo sastavljanje i potpuno asimiliranje u organizmu.
U trecem delu ove izuzetne knjige – porodicnog zdravstvenog prirucnika, autor nam je stavio na raspolaganje najbitnije dijetoterapije po bolestima.
Ova knjiga ce biti od posebne koristi svima koji uz primenu odgovarajuceg rezima ishrane zele da olaksaju prisustvo bolesti ili kakvih akutnih zdravstvenih tegoba, a takodje i onima koji bez odredjene dijetoterapije ne mogu obezbediti punu funkcionalnost svog organizma.
Pogledajte i ove knjige :
Karcinom – kako spreciti i leciti
Pratite nas i na drustvenim mrezama
OPIS KNJIGE
DR PREDRAG BUDIMIR NENADIC,
doktor prirodne medicine i diplomirani nutricionista. Srecni suprug, dicni otac i ponosni deka, rodjen u Beogradu 1946. godine. Dugogodisnji predsednik Saveza Nutricionista Jugoslavije, autor knjiga, strucnih radova i clanaka iz oblasti ishrane Ijudi, dobitnik mnogih prestiznih nagrada za svoj istrazivacki, strucni i naucni rad.
Knjiga HRANA KAO LEK je cetvrta strucna knjiga autora, u kojoj se on uhvatio u kostac sa problemima ishrane bolesnih Ijudi i onima kojima je pomoc u lecenju neophodna.
U prvom delu svoje knjige, autor nas upucuje na vazne segmente u ishrani Ijudi, cijom primenom mozemo znatno doprineti prevenciji i ocuvanju licnog zdravlja.
U drugom delu autor nas uvodi u tajne planiranja i strukturu pravilno izbalansiranog dnevnog obroka, sa svim vaznim principima za njegovo sastavljanje i potpuno asimiliranje u organizmu.
U trecem delu ove izuzetne knjige – porodicnog zdravstvenog prirucnika, autor nam je stavio na raspolaganje najbitnije dijetoterapije po bolestima.
U svim prikazanim dijetoterapijama veoma precizno je obradjeno ucesce odgovarajucih zivotnih namirnica, kao i njihova uloga i uticaj na odredjenu bolest, njeno saniranje ili izlecenje.
Ova knjiga će biti od posebne koristi svima koji uz primenu odgovarajuceg rezima ishrane zele da olaksaju prisustvo bolesti ili kakvih akutnih zdravstvenih tegoba, a takodje i onima koji bez odredjene dijetoterapije ne mogu obezbediti punu funkcionalnost svog organizma.
prirodno –
Preporuka