рсд1,500.00

Dijabetin su biljne kapi (dijetetski suplement) kao dodatna terapija u lečenju šećerne bolesti.

Шифра производа: 2233 Категорија: Ознаке: , , ,
Share this:

Опис

62 / 100

Melem za smanjenje secera u krvi 2020

Melem za smanjenje secera u krvi 2020

melem za smanjenje secera u krvi
melem za smanjenje secera u krvi

Dijabetin kapi svojim prirodnim insulinom deluje na pet nivoa protiv Dijabetesa tip I i II

Dijabetin su biljne kapi (dijetetski suplement) kao dodatna terapija u lečenju šećerne bolesti.

Kapi svojim prirodnim inulinom vrlo brzo skidaju od 5 do 20 jedinica povišene glukoze u krvi.

Imamo više slučajeva skidanja sa inzulina (jer su kapi od njega oko 2 puta delotvornije u skidanju viška glukoze) te prelazak na oralne anti-dijabetike, a kasnije skidanje i sa njih. Kod inzulin nezavisnih dijabetičara, staračkog dijabeta dolazi vremenom do skidanja sa tableta koji su nažalost vrlo vrlo štetni po zdravlje, pri tome je preporuka dijetetski režim ishrane po satnici kada je metabolizam optimalan: DORUČAK od 7.30min. RUČAK do 12.30min. VEČERA do 18.30min. kao i režim fizičkih aktivnosti i unošenje tečnosti i ishrana koja je preporučljiva za ovaj zdravstveni problem.

Dijabetin kapi deluju na 5 nivoa

1. Skida povišene nivoe glukoze

2. Deluje kao bio-katalitik, ubrzava razgradnju viška glukoze u krvi

3. Deluje antiparazitivno jer diabetes je i parazitoza pancreasa zato je i neizlečiv u klasičnoj medicini ! Jedan parazit FASCIOLOPSUS BUSKII može da izazove kancer pancreasa a drugi koji živi na pancreasu je EURITRHEMA PANCREATICUM on uništava beta ćelije (koje luče inzulin) u pancreasu čime imate manjak inzulina te je šećer neregulisan. Oba parazita se hrane produktima luka tako da nije preporučljivo koristiti u ishrani luk ( beli, crveni, crni, praziluk, divlji luk sremuš ) jer oni hrane parazite koji vas uništavaju

4. Utiču pozitivno na regulisanje ukupnog metabolizma i glukoze, lipida

5. Deluju na obnovu beta telašca u pancreasu. Obnavljaju čitav pankreas

Dužina terapije zavisi od vašeg metabolizma, ishrane, stanja pankreasa. Preporučena dužina terapije od 1 do 6 meseci. Preparat možete koristite uz svoje lekove. Uz ovaj preparat uspešno se skidate sa medikamenata, inekcija i održava normalni nivo šećera.