Pravila privatnosti

Share this:

Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

Privatnost korisnika

Internet sajt https://prirodnolecenje.in.rs zadrzava pravo prikupljanja licnih podataka korisnika neophodnih za poslovanje i dalje informisanje korisnika. Vase podatke koristimo iskljucivo u skladu sa dobrim poslovnim obicajima u cilju pruzanja kvalitetnih informacija i usluga.

Svi podaci o korisnicima i kupcima sajta strogo se cuvaju i dostupni su osobama kojima su potrebni za obradu porudzbina.

pravila privatnosti prirodno lecenje
pravila privatnosti prirodno lecenje

Sakupljanje licnih podataka

Neki proizvodi i usluge koje se nude putem sajta https://prirodnolecenje.in.rs zahtevaju da date odredjene licne podatke koji se odnose na vasu porudzbinu ili preuzimanje odredjenog sadrzaja.

Podaci koje mozemo sakupiti ukljucuju e-mail adresu, ime i prezime, postanski broj, broj telefona, drzavu, grad, adresu, broj kreditne kartice ili drugi broj racuna.

Takodje mozemo sakupiti i druge informacije o vama koje povezujemo sa vasim podacima, kao sto su vasi interesi, preferencije i demografske podatke.

Na primer, mozemo prikupiti informacije o vasim interesima o odredjenim temama zdravlja. Ove informacije prikupljamo na taj nacin kada narucujete proizvod.

Upotreba licnih podataka

Mozemo koristiti vase podatke i druge informacije koje sakupljamo o vama za bilo koju svrhu koja je u skladu sa vazecom Politikom privatnosti i Opstim uslovima.

Upotreba Vasih podataka moze se koristiti za:

radi unapredjenja sajta i informacija na njemu; bolje razumevanje vas i vasih zelja kao bi poboljsali svoje iskustvo u koriscenju sajta i nasih drugih proizvoda i usluga; slanje informativnih i promotivnih ponuda putem e-mail-a; pruzanje informacija o uslugama i proizvodima koje trazite; adekvatan odgovor na vase komentare i pitanja;

slanje anketa ili upitnika; dostavljanje informacija o placanju fakture i administrativnih poruka;

Deljenje licnih podataka

Mozemo podeliti vase podatke sa nasim saradnicama i drugim trecim stranama koje nastupaju u nase ime ili prikupljaju informacije.

Svaka aktivnost trecih strana podleze njihovoj politici i praksama o privatnosti.

Promene u pravila privatnosti

Zadrzavamo pravo da  menjamo, dodamo ili uklonimo delove pravila privatnosti u bilo koje vreme.

Molim vas prilikom posete sajta https://prirodnolecenje.in.rs periodicno proverite ovu stranicu.

Zadrzavamo pravo izmene i dopune politike privatnosti bez prethodnog obavestenja.

Fb strana

Share this: