O Nama

Share this:

O Nama

O nama prirodno lecenje

Prirodno lecenje je sajt koji se bavi savetima lecenje lekovitim biljem i hranom . Svi nasi saveti koji se nadju na sajtu nemoj te isprobavati samostalno bez konsultacije sa vasim lekarom , nutricionistom ili herbalistom.

Priodno lecenje je sajt informativnog karaktera i ne snosi bilo kakvu odgovornost u vezi testiranja nasih saveta na svoju ruku . Ovaj sajt nije autor ni jednog teksta svi tekstovi koji se nalaze na ovom sajtu su prikupljeni iz strucnih pisanih literatura .

Zato vas molimo pre koriscenja ili probe bilo kog saveta , receta ili melema sa naseg sajta obavezno se konsultujte sa lekarom , nutricionistom ili herbalistom . Koriscenje na sopstvenu odgovornost moze prouzrokovati i kontraefekte iz razloga sto mozda vas organizam nemoze podneti ovakav tretman ili ste mozda alergicni na bilo koju vrstu hrane , lekovite biljke ili nesto sasvim trece . Zato se odricemo bilo kakve odgovornosti . Sajt je nastao idejom da vas informise o prirodnim lekovima , ishrani , vezbanju i zdravom zivotu .

O nama  prirodno lecenje
O nama prirodno lecenje
O nama prirodno lecenje

https://prirodnolecenje.in.rs

Svi proizvodi koji se nalaze na sajtu su proizvodi trecih strana i ne garantujemo ni kvalitetom , ni cenom tih proizvoda .

Sve proizvode mozete poruciti direktno sa naseg sajta sa stranica prodavnica i sa stranice nature suplement.

Misija i vizija

Pruzanje pouzdanih i proverenih prirodnih i medicinskih informacija i saveta koji ce Vam pomoci u ocuvanju dobrog zdravlja.

Nasa misija je da Vam pruzimo fantasticne savete i prirodne lekove koji Vam mogu pomoci u resavanju zdravstvenih problema i tegoba.

Fokusiramo se na proverene prirodne lekove, esencijalne hranjive sastojke i namirnice, specificne rezime ishrane i fitness programe.

Na sajtu https://prirodnolecenje.in.rs mozete pronaci veliki broj informativnih i detaljnih clanaka koji ce vas nauciti kako da koristite prirodne sastojke kao magicna sredstva za Vase zdravlje i lepotu.

Nasa misija je stvaranje uslova za povratak prirodi i prirodnim resenjima za unapredjenje i ocuvanje dobrog zdravlja, prevenciju ili tretman vec postojecih zdravstvenih tegoba.

Izbor lekovitog bilja i drugih komponenti baziran je na postojecim empirijskim podacima o njihovoj upotrebi u narodnoj medicini, potkrepljeni cinjenicama i dokazima dobijenim zvanicnim naucnim studijama.

Gde nas mozete pratiti

Facebook strana

Share this: