Jabukovo sirce cuvar vaseg zdravlja 22

(1 рецензија корисника)

рсд420.00

U ovoj knjizi cete saznati sve o blagotvornom i lekovitom svojstvu jabukovog sirceta na covekov organizam i zdravlje.

Jabukovo sirce cuvar vaseg zdravlja
Knjiga Jabukovo sirce cuvar vaseg zdravlja
Шифра производа: 156831 Категорија: Ознака:
Share this:

Опис

Jabukovo sirce cuvar vaseg zdravlja

Jabukovo sirce cuvar vaseg zdravlja .

U ovoj knjizi cete saznati sve o blagotvornom i lekovitom svojstvu jabukovog sirceta na covekov organizam i zdravlje.

Jabukovo sirce cuvar vaseg zdravlja
Knjiga Jabukovo sirce cuvar vaseg zdravlja

Terapijom i primenom jabukovog sirceta, godinama i vekovima se postizu izuzetni rezultati pri pomoci lecenja i prevenciji zdravlja.

Kako i dalje kod pojedinaca u narodu postoje odredjene dileme o njegovoj lekovitosti i delotvornosti na ljudski organizam, dr Nenadic se odlucio da sve te dileme ovom knjigom razresi.


Iz knjige cete saznati koje su to posebne moci i supstance, te kako jabukovo sirce deluje na fiziologiju, telesnu hemiju i metabolizam coveka, kako mu koristi i da li je stetno po coveka? Takodje, saznacete i kako organizam coveka reaguje na prisustvo jabukovog sirceta.

Oni koji ga vec koriste, kao i oni sa dilemom, iz ove knjige dobice odgovore na mnoga pitanja i bice im jasnije zbog cega je jabukovo sirce toliko popularno kod naroda sirom planete, pritom i posebno delotvorno u ocuvanju ljudskog zdravlja.

Neznanje, sujeta, zavist, Ijubomora, teze su bolesti od mnogih opakih koje napadaju coveka. Covek je spreman da sudi i osudjuje i onda kada nije u pravu, da donosi svoje proizvoljne zakljucke i kada nema argumenata kojima bi ih potkrepio.

Cesto i bez kakvog razloga, samo inata radi, bez racionalnog pokrica i minimuma savesti da nanosi stetu drugima, spreman je da tvrdi i porice nesto o cemu su njegova saznanja skromna, ili pak nikakva.

Kada to cini u oblastima drustvenih delatnosti, politike, sporta i kulture, moze se to pripisati neobavestenosti, neobrazovanju, pristrasnosti, pa cak nepristojnosti i nevaspitanju, ali kada se mesa i zalazi u oblast nauke, posebno medicine i zdravlja Ijudi, onda to pretstavlja ozbiljan atak na Ijudsku populaciju i njenu bezbednost.

Govoriti i davati sud o necemu sto je van tvoga znanja, nehumano je i krivicno delo za koje nazalost u danasnjem vremenu ,,demokratije“ nema sankcija. Boriti se protiv neznanja mozemo samo znanjem, ali u toj borbi argumenti cesto nisu dovoljni jer opsta svest naroda i pohlepa pojedinaca za zaradom cesto prevagnu ispred nauke i znanja.

Bez obzira na postojecu opasnost da se hvatam u kostac sa svim onim sujetnim, neobrazovanima, zlonamernima i brojnim samozvanim strucnjacima, odlucio sam da napisem i priredim knjigu o Jabukovom sircetu sa zeljom da otklonim predrasude kod svih onih koji su bili u dilemi da li ga koristiti ili ne.

Zelim da objasnim uticaj jabukovog sirceta na metabolizam i telesnu hemiju coveka, kao i da opravdanu tvrdnju o lekovitom i po sve blagotvornom delova nju ovog prirodnog dijetetskog suplementa. Takodje, da ga postavim na mesto koje mu po prirodnim zakonima i pripada, te da uputim ljude na nacin kojim te vrednosti mogu da iskoriste i prilagode ih svojim potrebama u cilju ocuvanju svoga zdravlja.

Pisati o Jabukovom sircetu u vremenu kada je na trzistu lekova, suplemenata i „carobnih preparata“ opsti rat za prevlast nad raciom i svescu Ijudi, velika je hrabrost i istovremeno rizik. Hrabrost jer morate iznova dokazivati vec hiljadama godina dokazano, a rizik, jer se upustate u borbu sa mocnim marketingskim silama, koja ne biraju sredstva da ubede coveka da je veoma cesto za njega dobro i ono sto nije dobro.

Zasto, Jabukovo sirce?

Zato, jer racunam da ce u ovoj borbi pobediti priroda i njeni zakoni, kao uostalom i uvek sto pobedjuje.

dr Predrag B Nenadic dipl. nutricionista

Pogledajte i ove knjige

Dete sa alergijom , ekcemom i astmom

Zdravlje iz Bozije apoteke

Pratite nas i na drustvenim mrezama

Facebook

Twitter

O autoru

DR Predrag Budimira Nenadic, doktor prirodne medicine i diplomirani nutricionista. Srecni suprug, dicni otac i ponosni deka, rodjen u Beogradu 1946. godine. Dugogodisnji predsednik Saveza Nutricionista Jugoslavije, autor knjiga, strucnih radova i clanaka iz oblasti ishrane Ijudi, dobitnik mnogih prestiznih nagrada za svoj istrazivacki, strucni i naucni rad.

Knjiga o JABUKOVIM SIRCETU, ukupno njegova sedma knjiga, nastala je kao produkt visegodisnjeg rada na ovom prirodnom suplementu i njegovoj primeni u ishrani Ijudi.

Terapijom i primenom jabukovog sirceta, godinama i vekovima se postizu izuzetni rezultati pri pomoci lecenja i prevenciji zdravlja. Kako i dalje kod pojedinaca u narodu postoje odredjene dileme o njegovoj lekovitosti i delotvornosti na Ijudski organizam, Dr Nenadic se odlucio, da sve te dileme ovom knjigom razresi.

 

 

1 рецензија за Jabukovo sirce cuvar vaseg zdravlja 22

  1. prirodno

    Preporucujemo

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можда ће вам се свидети …